Home » Dossiers » Dagopvang » Verruimde openingstijden dagopvang

Verruimde openingstijden dagopvang

Gezien de koude die heel Nederland in haar greep heeft, zal de dagopvang de komende twee weken verruimde openingstijden hanteren. Zie onderstaand persbericht.

De komende twee weken geldt een winterregeling voor dak- en thuislozen uit de regio Delft, Westland en Oostland. De regeling houdt in dat de openingstijden van de dagopvang op doordeweekse dagen verruimd zijn. Op zaterdag en zondag gaat de dagopvang extra open van 10.00 tot 14.00 uur zodat men daar terecht kan om op te warmen en te lunchen. Bij de nachtopvang zijn door stichting PerspeKtief extra bedden geplaatst. Ook wordt extra personeel ingezet voor de nachtopvang.

Vanwege het aanhoudende koude winterweer biedt de nachtopvang van stichting PerspeKtief op dit moment aan twee keer zoveel mensen als normaal een slaapplaats in de nachtopvang aan Spoorsingel 7 in Delft. Waar er normaal tien mensen gebruik maken van de nachtopvang zijn dat er nu gemiddeld twintig. Om die reden wordt daar de komende twee weken extra personeel ingezet. De nachtopvang is zeven dagen per week open van 18.30 uur tot 9.00 uur.

Om 11 uur ’s morgens, van maandag tot en met vrijdag, is normaal gesproken de dagopvang aan Surinamestraat 1 in Delft open. Vanwege de winterregeling kunnen mensen de komende twee weken vanaf 9 uur € s morgens al terecht bij de dagopvang. De dagopvang sluit om 18.30 uur.
Tijdens de winterregeling gaat de dagopvang in het weekend ook extra open van 10.00 tot 14.00 uur zodat dak- en thuislozen terecht kunnen om op te warmen en iets te eten.

Vuilnisophaaldagen