Home » Dossiers » Leefbaarheid » Veiligheid in Indische Buurt neemt sterk af

Veiligheid in Indische Buurt neemt sterk af

Het aantal diefstallen uit woningen blijkt in de Indische Buurt Zuid dit jaar twee keer zo hoog te zijn als in 2007. Vorig jaar waren er 14 inbraken in het hele jaar, in de eerste negen maanden van 2008 werden maar liefst 18 inbraken geregistreerd. Die stijging lijkt ook voor de rest van de Indische Buurt te gelden, al ligt daar het aantal inbraken een stuk lager. Opvallend is dat het aantal inbraken in dezelfde periode voor het gebied de Koepoort, Heilige Land en Biesland significant is teruggelopen : 16 inbraken in 2008 tot september tegenover 31 inbraken over heel 2007.

Op internet kan men eenvoudig volgen hoe het staat met de veiligheid in de buurt. Met een paar muisklikken krijg je inzicht in de trends in de buurt. Kijk op http://www.hoeveiligismijnwijk.nl/cijfersite.htm

veiligheid buurt 2008

De kaart toont het aantal inbraken in de eerste negen maanden van 2008. De hele kaart is te vinden op bovengenoemde website.

Vuilnisophaaldagen