Home » Dossiers » Dagopvang » Alcoholverbod Oostsingel verlengd

Alcoholverbod Oostsingel verlengd

Het lijkt wel de omgekeerde wereld. Er komen alcoholverslaafden in de buurt, dus het is voor te stellen dat er om die reden een alcoholverbod wordt ingesteld. Echter in onderstaand bericht op de website van de gemeente wordt het verbod verlengd omdat de verhuizing van de dagopvang is uitgesteld. Dat is toch de omgekeerde wereld !? Logischer is het om de ingang van het verbod te koppelen aan de verhuizing; maar dan zou het verbod er nooit komen.

Wijziging APV

Voor de omgeving van de Oostsingel is in 2007 een verbod ingesteld om op straat alcohol te drinken of aangebroken flessen bij zich te hebben, dit om overlast te voorkomen. Nu de verhuizing van de dagopvang naar de Surinamestraat is uitgesteld, heeft het college besloten dit verbod te verlengen tot 1 mei 2008. Het gebied waarin het verbod geldt is uitgebreid met de Kanaalweg.

Meer info : gemeente delft

Vuilnisophaaldagen