Home » Dossiers » Dagopvang » Geen verrassing : Bezwaren Surinamestraat ongegrond verklaard

Geen verrassing : Bezwaren Surinamestraat ongegrond verklaard

DELFT – Wij hebben geen moment getwijfeld aan dat deze uitspraak er zou komen.. In de ogen van de gemeente is alles wat er door de vereniging of de buurt gedaan wordt tegen het beleid van de gemeente ongegrond. De gemeente voldoet hiermee ruimschoots aan de competenties arrogant en hoogmoedig. Hieronder het persbericht.

Bezwaren Surinamestraat ongegrond verklaard

Het college van B&W heeft de bezwaren tegen de bouwvergunning en vrijstelling voor de Surinamestraat 1 ongegrond verklaard. Het gaat om de vrijstelling voor het veranderen van een bedrijfsruimte tot een dagopvang voor dak- en thuislozen en/of verslaafden. De gemeente blijft zich inzetten om een spoedige verhuizing van de dagopvang naar de Surinamestraat mogelijk te maken.

Begin dit jaar heeft het college de bezwaarschriften van vele partijen in deze zaak al ongegrond verklaard. Naar aanleiding van het beroep hiertegen van een zestal partijen bleek toen in een rechtszaak dat op formele gronden deze besluiten moesten worden herzien. Ondertussen zijn de formele gebreken hersteld en heeft het college andermaal de bezwaren ongegrond verklaard.

Het herstel betreft een hernieuwde toestemming van de provincie omdat bij het eerdere besluit om de bezwaarschriften ongegrond te verklaren deze inmiddels was verlopen. Ook was het nu noodzakelijk om door de gemeenteraad een voorbereidingsbesluit voor dit gebied te laten vaststellen.

Vuilnisophaaldagen