Home » Dossiers » Dagopvang » Raadsvergadering – er is GEEN mogelijke om in te spreken

Raadsvergadering – er is GEEN mogelijke om in te spreken

DELFT –

In het bericht op deze site van enkele dagen geleden over de raadsvergadering van donderdag aanstaande werd gemeld dat er ruimte is om in te spreken. Die ruimte is er NIET. Inspreken kan in principe alleen tijdens commissievergaderingen. Jammer is het dan om te constateren dat de bespreking van het voorbereidingsbesluit Surinamestraat 1 niet in de commissievergaderign is geweest .

De raadsvergadering begint al om 18:00. De verwachting is dat het voorberedingsbesluit pas na 20:00 uur behandeld zal worden. Bij de start van de vergadering wordt echter pas de definitieve agenda bepaald. Indien de voorzitter het blieft, dan zou hij dit agendapunt dus aan het begin kunnen plaatsen. Het idee is wel dat dit punt niet doorgeschoven wordt naar een andere avond, omdat de gemeente haast om met dit besluit het verdere proces te doorlopen. Haastige spoed is zelden goed.

Vuilnisophaaldagen