Home » Dossiers » Politiek » Delft op zijn smalst

Delft op zijn smalst

DELFT – De wethouder heeft het druk.

Gemeente-koffie is niet te drinken

DELFT – De koffie die de ambtenaren van de gemeente Delft dagelijks voor hun kiezen krijgen, is niet te drinken.

Rensen keurt de koffie (foto : Onze Indische Buurt).
“We hebben moeite om het binnen te houden,” stelt wethouder Dick Rensen, die benadrukt dat de verslaggever het op moet schrijven. “Dan verandert er misschien wat.” Rensen weet niet precies wat de andere collegeleden ervan vinden, maar verzekert dat zijn kritiek breed gedragen wordt.

De gemeente trok een jaar geleden nog 135.000 euro uit voor de aanschaf van nieuwe automaten voor warme dranken, waaronder koffie. Volgens een woordvoerder zijn ze van het zelfde merk dat ook de koffiebonen meelevert.

bron Algemeen dagblad

Vuilnisophaaldagen