Home » Dossiers » Dagopvang » Delft blundert met vergunning dagopvang

Delft blundert met vergunning dagopvang

DELFT – Van de website van de Radio en TV West :

Delft blundert met vergunning dagopvang 19-07-07 08:30DELFT – De gemeente Delft heeft geblunderd bij de bouwvergunning voor een toekomstige dakloze- en verslaafdenopvang. Sinds 2005 verzetten omwonenden en bedrijven zich tegen het plan van de gemeente om zo&#039n opvang op een industrieterrein aan de Surinamestraat te vestigen. Delft kreeg daarvoor in 2005 steun van de provincie, maar die stelde wel de voorwaarde dat het bestemmingsplan aangepast zou worden voor 1 januari dit jaar. Dat is niet gebeurd, terwijl er nog bezwaren zijn. De provincie moet nu de zaak opnieuw beoordelen. De omwonenden gaan via een nieuwe rechtszaak proberen de bouw van de opvang voorlopig stop te zetten. De gemeente Delft houdt goede hoop dat de dagopvang aan de Surinamestraat gewoon volgens planning eind dit jaar open gaat.

zie website RTV West

Vuilnisophaaldagen