Home » Dossiers » Dagopvang » Groen moet wijken voor beton en ijzer

Groen moet wijken voor beton en ijzer

DELFT – Onderstaande mail bereikte ons vandaag. De gemeente is bezig om het groen van het talud van de Vrijenbanseweg te verwijderen. Hiervoor in de plaats komt een hekwerk. dat is nu precies datgene waar we bang voor waren : het groen verdwijnt en beton en ijzer komt hiervoor in de plaats. De leefbaarheid van de buurt gaat ook op dat gebied achteruit.

Geachte dames en heren,

Ik lees op de site van Onze Indische Buurt dat men zorgen maakt over de veiligheid van de fietsers op de Reineveldbrug.

Door het cre ren van zichtlijnen door het uitdunnen van de bossages op het talud aan de zijde Curacaostraat zou het gevaar bestaan dat voetgangers, nog meer dan nu al gebeurd, via het talud de brug gaan betreden en een gevaar op zullen leveren voor de fietsers op het fietspad op de brug aan de zijde van de Cura aostraat.

De gemeente onderkent dit probleem en wil het oneigenlijk betreden van de brug via de bossages tegengaan door het plaatsen van een hekwerk.

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groeten,

Norbert de Leeuw
projectleider verplaatsing dienstencentrum

Vuilnisophaaldagen