Home » Dossiers » Dagopvang » Aanpassen buurt begonnen

Aanpassen buurt begonnen

DELFT –

De aanpassingen aan de buurt zijn inmiddels begonnen. Vandaag werden aan het talud van de Reineveldbrug in de Cura aostraat de eerste bomen gekapt. Ook het lage groen zal moeten verdwijnen, zodat voorbijgaande fietsers een beter zicht hebben op de rondhangende, gebruikende en dealende doelgroep van het opvangcentrum. Zo kunnen de fietsers zorgen voor de broodnodige sociale controle. Overigens wordt er ook weer groen aangepland zodat de doelgroep niet via het talud de Reineveldbrug kan bereiken. Het wordt lastig om beide doelen te dienen. De gemeente zal moeten kiezen : &sup2f voor zicht op de doelgroep &sup2f voor veiligheid op een van de drukste verkeersaders van Delft.

Curacaostraat MET tbomen

Surinamestraat ZONDER bomenCuracaostraat ZONDER bomen

Een aantal bomen aan de Curacaostraat en de Surinamestraat zijn verwijderd.

Vuilnisophaaldagen