Home » Dossiers » Dagopvang » Inspraakavond 29 maart

Inspraakavond 29 maart

DELFT – Aanstaande woensdag houdt de gemeente een inspraakavond over de bouwvergunning en de ontheffing bestemmingsplan voor de dagopvang in de Surinamestraat. Deze vindt plaats in de Lindenhof, Zocherweg 9 (in de buurt van de oorspronkelijke hoofdingang van de Gist). Dan kunt u uw standpunten uit de brief die u gestuurd heeft, toelichten. Ook als u geen brief heeft ingestuurd kunt u toch uw mening kenbaar maken. V &sup2 &sup2r maandag 27 maart moet u aangeven of u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid. De gemeente kennende betwijfel ik of u u morgen nog kunt aanmelden hiervoor. Voor maandag betekent in gemeentelijke termen namelijk hetzelfde als uiterlijk vrijdag. Maar u kunt het natuurlijk altijd proberen via telefoonnummer : 015 2197855. En anders komt u toch een bakkie doen ? Ongetwijfeld komt wethouder Rensen persoonlijk langs omdat hij zijn medewerkers niet voldoende vertrouwd en hij zal vervolgens niets zeggen.

Vuilnisophaaldagen