Home » Geen categorie » Doelstelling

Doelstelling

DELFT – De statuten zijn conform Nederlands recht verleden op 14 maart 2005. De doelstelling van de vereniging zoals beschreven in de statuten, luidt : Artikel 3. De vereniging heeft zich ten doel gesteld :

  1. het behartigen van de belangen van de bewoners inzake de leefbaarheid en de kwaliteit van de woonomgeving in de ruimste zin van het woord in en betrokken bij het gebied plaatselijk bekend als Indische Buurt en begrensd door de gemeentegrens met Rijswijk, Rijn-Schiekanaal tot en met Aan ’t Verlaat en de rijksweg A13.; en
  2. het bevorderen van de betrokkenheid van de bewoners bij deze leefbaarheid en kwaliteit van hun woonomgeving, het bewustzijn ten aanzien van de prioriteiten die zij hierin willen stellen en van de verantwoordelijkheid en de inzet om de door hen gestelde normen en waarden in het gebied te realiseren.

Dit is een breed doel, waarmee in principe alle (gemeenschappelijke) belangen van de leden worden behartigd. Dat kan dus gaan over parkeerbeleid, nieuwbouwprojecten of dus de gevolgen en besluitvorming rond de dagopvang. Door lid te worden kun je invloed uitoefenen op de onderwerpen en de richting.

Vuilnisophaaldagen