Home » Dossiers » Dagopvang » Wijkschouw

Wijkschouw

DELFT – De gemeente heeft samen met vijf bewoners een wijkschouw uitgevoerd, zo staat in hun nieuwsblad &#039de stadskrant&#039 te lezen. In het artikel staan verder een aantal relevante opmerkingen uit de buurt genoemd; de enige opmerking waar de gemeente antwoord op geeft, gaat over de het achterlaten van spuiten. Dit is sinds eind 2004, het enige antwoord dat gemeente over de drugsverslaafden geeft. Tot op heden is er op alle overige bezwaren en bedenkingen van de vereniging Onze Indische Buurt geen antwoord gegeven. Sterker nog : deze zijn gebagitaliseerd en ontkent als mogelijk probleem. Het is voor de vereniging dan ook zinloos deze bedenkingen opnieuw te stellen; de bezwaren zijn de gemeente bekend.

De gemeente probeert in het artikel een wig te drijven tussen de vereniging en de welwillende bewoners. Dat hoort bij de tactiek van de gemeente; kennelijk zien ze de vereniging toch als een groot gevaar voor hun plannen : dus als u dat nog niet heeft gedaan : Meldt u aan bij de vereniging (tel 015 2147015). Samen staan we sterker.

Vuilnisophaaldagen