Home » Dossiers » Dagopvang » Wijkschouw

Wijkschouw

DELFT – Aanstaande dinsdag gaat de gemeente de wijkschouw houden. Dit vangt aan om 15:00. Een tijdstip dat velen uit de buurt aan het werk zijn. De gemeente heeft wel ingezien dat er heel wat verraderlijke plekken in de buurt zijn. Er zijn vele donkere hoekjes, er is veel groen, er is weinig zicht op wat er om de hoek afspeelt. En dat is natuurlijk niet wenselijk.
Wat is nou zo&#039n wijkschouw ? Er wordt geinventariseerd waar de wijk aangepast dient te worden aan de drugsverslaafden. Dus groen moet wijken, hangplekken moeten wijken, bankjes langs het water moeten wijken. Kortom de buurt moet een meer betonnen karakter krijgen want dat is drugverslaafden-proof. Als u daar aan mee wilt werken dan bent u volgens de gemeente van harte welkom. Wij willen de buurt houden zoals die is, en als er al iets aagepast moet worden, dan is dat het besluit dat de dagopvang in de Surinamestraat moet komen.
De buurt wordt ongevraagd opgezadeld met het grootste sociale probleem van deze tijd en dient tegelijkertijd mee te werken aan de ondergang van de leefbaarheid en het uitvoeren van sociale controle. Wij worden zo de cipiers van de dagopvang.

Vuilnisophaaldagen