Home » Dossiers » Dagopvang » De stadskant mag een artikel n.a.v. de persconferentie van vorige week niet plaatsen.

De stadskant mag een artikel n.a.v. de persconferentie van vorige week niet plaatsen.

DELFT – De stadskant mag een artikel n.a.v. de persconferentie van vorige week niet plaatsen. De redactieraad houdt het vast tot het college met een reactie komt. Wij hebben het artikel in ons bezit en volgens ons staat er niets verkeerd in. Lees maar:

Kritisch rapport over keuze Surinamestraat. Gemeente bestudeert rapport Indische buurt blijft strijden tegen nieuwe locatie dagopvang Bewoners van de Indische buurt en bedrijven uit de omgeving van de Surinamestraat vinden dat in deze straat geen dagopvang voor verslaafden en daklozen kan komen. Het college heeft deze plek in februari als meest geschikte locatie voor de dagopvang aangewezen. Bedrijven en bewoners volharden in hun standpunt, nu een onderzoeksbureau een kritisch rapport heeft opgesteld.

Lees het hele artikel

Vuilnisophaaldagen