Home » Dossiers » Bomen en groen » Bomenkap Molukkenstraat

Bomenkap Molukkenstraat

DELFT – Afgelopen zondag, 21 augustus 2005, heeft de gemeente een melding gepubliceerd in de Stadskrant voor een vergunningsaanvraag om de bomen langs de Molukkenstraat te mogen kappen. Reden voor de kap is dat er enige civiele werkzaamheden moeten gebeuren.Vrijdag, 26 augustus, zijn we gaan &#039inzien&#039 wat die aanvraag inhield. Op het kantoor aan de Staalweg 1 was wel de vergunningsaanvraag aanwezig, maar niet de onderbouwing. Ons is nog niet bekend welke civiele werkzaamheden gepland zouden zijn. De dienstdoende ambtenaar dacht dat het ging om werkzaamheden aan de riolering, maar verwees ons naar de Barbarasteeg, alwaar Bouw- en woningtoezicht is gevestigd. De ambtenaar zou zorgen dat de informatie wel binnenkort voorhanden zou komen.Tot zondag 4 september kunt u uw zienswijze schriftelijk aan de gemeente sturen. Vanaf uiterlijk zondag 28 augustus kunt u eventueel hier een voorbeeldbrief vinden.

Vuilnisophaaldagen